E-Bülten
 
Adınız
Soyadınız
E-Posta
Üye Olmak İstiyorum
Üyelikten Çıkmak İstiyorum
 
Tavsiye
 
Ad
Soyad
E-Posta*
*Tavsiye edeceğiniz E-posta
Tavsiye Et
 


Hakkımızda
 

       

        İleri teknolojiyi yakından izleyerek yurtiçindeki ve yurtdışındaki müşterilerimizin, faaliyet konularımız ile ilgili gereksinim ve taleplerini fiyat-zaman-kalite-teknoloji yönünden en uygun koşullarda karşılamak.

       Kurumsal gücümüzün kaynağı olan bütün çalışanlarımızla beraber ahlak ve etik ilkelere, verdiğimiz sözlere ve taahhütlerimize her koşulda sadık kalarak konumuzda en iyi, en dürüst ve en güvenilir Firma olarak tam müşteri memnuniyetini sağlamak.

       Sahip olduğumuz bilgi, tecrübe ve çevre birikimimizi, üretkenliği, paylaşmayı, dayanışmayı ve işbirliğini besleyen bir çalışma atmosferi oluşturarak, yeteneklerimizi, kuvvetli yönlerimizi ve yaratıcılığımızı sonuna kadar kullanmak.

       Rekabet gücümüzü artırabilmek için teknolojik imkanlar çerçevesinde sürekli modernizasyona devam etmek.

      Eğitimli personelimizin gelişen teknoloji ve dünya standartları çerçevesinde eğitimlerinin güncellenmesini sağlamak ve teknik servis hizmetlerinde mümkün olan en üst seviyedeki hassasiyet ve başarıya ulaşmak.

     Firmamızdan beklenen gelişimin devamını ve sürekliliğini sağlamak.

      Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın tüm ihtiyaç, beklenti ve bireysel taleplerine saygı duyarak daha gelişmiş, refah düzeyi yüksek toplum hedefine ulaşmadaki sorumluluğumuzun bilincinde olmak.

     Gerek ülkemiz ve gerekse faaliyette bulunduğumuz diğer ülkelerdeki kanunlara, çevre ve tüm haklara saygılı olmak.

     Kalite Yönetim Sistemimizin etkinlik ve sürekliliğini sağlamaktır.